Over Zitron Nederland

Zitron Nederland B.V. is een bedrijf dat een vooraanstaande positie op de europese markt inneemt als producent van ventilatiesystemen voor spoor- en verkeerstunnels. 

Als specialist op het gebied van industriële ventilatoren levert Zitron Nederland B.V. reservedelen, onderhoud en reparatie van axiale, radiale en radax ventilatoren voor elektriciteitsproduktie en zware industrie.

Lees meer over de historie van Zitron Nederland B.V. »

Huisvesting & faciliteiten

Door het succes in de markt voor tunnelventilatie en service en onderhoud van ventilatoren en ventilatiesystemen groeide de omzet en het aantal medewerkers gestaag. Eind 2008 werd dan ook het besluit genomen om een nieuw bedrijfspand te bouwen. In juli 2009 betrokken we het nieuwe pand aan de Droogdokstraat 6 te Hengelo.

In dit pand hebben we, naast kantoren, de beschikking over een montagewerkplaats, een state-of-the-art balanceerbank voor ventilatoren.

Sinds januari 2014 beschikken we over een pand aan de Havenkade 6 te Hengelo. In dit pand hebben we, naast kantoren, de beschikking over een montagewerkplaats met 2 x 10-tons kraancapaciteit, voor assemblage van zware ventilatoren.

Recente projecten

Momenteel hebben we o.a. tunnelventilatieprojecten in Oostenrijk (Harpfnerwandtunnel en Karawankentunnel) en Zwitserland (Schwamendingen, Kerenzerberg, Sankt Gallen, Gubristtunnel) in opdracht. Sinds de oprichting in 2002 heeft Zitron Nederland meer dan 50 Europese tunnels van een ventilatiesysteem voorzien.

ZITRON NEDERLAND IN BEELD

Klik hier voor een video presentatie over ons bedrijf, know how, ervaring, medewerkers en producten.

Zitron Nederland B.V. is een bedrijf dat een vooraanstaande positie op de Europese markt inneemt als producent van ventilatiesystemen voor spoor- en verkeerstunnels. Zitron Nederland B.V. mag zich met recht “Specialisten in tunnelventilatie” noemen.