NIEUWS

Nieuwbouw bedrijfspand Hengelo

Zitron Nederland gaat een nieuw pand bouwen.

In 2009, 7 jaar na onze oprichting hebben wij ons pand aan de Droogdokstraat 6 in Hengelo betrokken.
Door onze successen in de Europese markt voor tunnelventilatie werd dit pand al snel te klein. In 2014 kocht Zitron Nederland het aangrenzende pand aan de Havenkade 6 en installeerde daarin een kraan van 2 x 10t.
Het succes en daarmee de behoefte aan additionele vierkante meters bleef groeien met als gevolg dat Zitron Nederland naast deze panden extra ruimte moest huren.
Zitron Nederland heeft eind 2022 een perceel van bijna 6000 m² aan de Kanaalstraat 19, Hengelo aangekocht. Kanaalstraat 19 ligt op een steenworp afstand van onze huidige panden. Hierop wordt een werkplaats van zo’n 2500 m² en een kantoorgebouw met 3 verdiepingen van in totaal 750 m² gerealiseerd.

De bouw zal eind 2023 beginnen, naar verwachting zal de werkplaats eind 2024 gereed zijn, de kantoren volgen dan in 2025.

In ons nieuwe pand zijn wij dan nog beter toegerust om grote axiaalventilatoren voor afzuiging van tunnelrook en overdruk van tunnelvluchtgangen en stuwdrukventilatoren voor tunnellangsventilatie te bouwen en beproeven.
Op deze pagina houden wij u op de hoogte van de voortgang.

Zitron Nederland B.V. is een bedrijf dat een vooraanstaande positie op de Europese markt inneemt als producent van ventilatiesystemen voor spoor- en verkeerstunnels. Zitron Nederland B.V. mag zich met recht “Specialisten in tunnelventilatie” noemen.